Bier proeven

Laat ik mijn eerste bericht eens hebben over, heel verrassend, bier. Ik ben al een poosje bezig om diverse soorten bier te proeven. Maar sinds Augustus 2014 houd ik ook bij welke ik allemaal gehad heb. Ik heb nu rond de 700 verschillende soorten geproefd en ze waren niet allemaal lekker.

Gelukkig is de hype weer een beetje weg. Eind 2015 begon opeens een hype om allerlei speciaal biertjes te drinken waardoor de prijs van een flesje opeens dubbel of drievoudig werd. Tegenwoordig zijn ze weer een beetje redelijke prijs (op een paar winkels na).

Ik ben erachter gekomen dat ik niet van smoked, stout, zoet bier hou. Het is nu weer een periode met winterbier. Veel dezelfde als andere jaren maar af en toe kom ik een nieuwe tegen. En ik vind over het algemeen de winterbiertjes wel lekker, dus een goeie tijd voor me 😉

Hier vind je een overzicht van de verschillende biertjes die ik geproefd heb sinds augustus 2014. Ik hield eerst de proeverij bij via fotos maar dat was niet meer haalbaar en ben verder gegaan als tekst (en link naar de foto, als ik die heb).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *