Mijn muziek verzameling

Mijn eerste bericht van het nieuwe jaar. Bij deze dan ook een Fijn 2018!! Mijn muziek collectie stapelt zich al aardig op. Ook dit heb ik ooit eens bij gehouden (Via deze site) maar hier loop ik al 2 a 3 jaar achter. Dus is het tijd om de lijst weer eens bij te gaan vullen.

Maar ik doe het nu via Discogs. Gewoon omdat dit beter werkt. Nu ben ik nog niet eens op de helft, maar dat komt vanzelf. Ik zit alleen met mijn iTunes aankopen. Want die wil ik ook graag op de lijst hebben.

Ik ben eigenlijk ook benieuwd of jullie een collectie hebben wat je hebt bijgehouden. Zo ja, hoe? Veel mensen gebruiken Excel, maar ik heb een bloedhekel aan Microsoft producten omdat er altijd fouten inzitten. Dus ik ben wel benieuwd wat jullie gebruiken (buiten Excel om).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *