USB-Hub

Ik heb vorig jaar een USB hub gekocht voor mijn Mac bij Coolblue. Deze werkte perfect, tot een paar weken geleden. Steeds viel de hub uit. De hub staat gewoon stil onder mn scherm, dus het ligt er niet aan dat ik de draden veel beweeg.

Ik heb eerst een update gedraaid op mijn Mac maar dat hielp niet. Daarna alles eraf gegooid en een nieuw systeem geinstalleerd. Maar ook dit hielp niet. Dus heb ik Coolblue maar gemaild met het verhaal.

Ik vind de service van Coolblue zowieso altijd erg goed en nu ook weer. Ik kreeg direct een mailtje terug met de melding dat de hub retour gestuurd kon worden (gratis) en dat ze er naar kijken. Morgen geef ik t pakketje af op het postkantoor. Ik ben erg benieuwd wat de bevindingen zijn van Coolblue.

Wie van jullie gebruikt ook een (met stroom gevoede) hub op zijn/haar computer? Hoe werkt deze?

[update 7 Jan] Vandaag is er al een nieuwe Hub naar me toe gestuurd door Coolblue. Erg netjes! Zoals ik al zei. Ik ben zeer tevreden over de service van Coolblue.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *