Tv Series kijken

Ik mag graag tv series kijken (en films) maar niet de door de media in mijn strot geduwde series zoals The Crown of House of Cards. Nee ik ben de Marvel series, Lucifer, Mr. Mercedes, NCIS, Star Trek Discovery, Sons of Anarchy etc. Vooral The Big Bang Theorie en Young Sheldon vind ik erg gaaf. Ik kijk meestal via mijn Mac en soms via de televisie.

Ik probeer de dag na de uitzending (meestal in Amerika) te kijken via de zender zelf. Die hebben allemaal een soort uitzendinggemist, wat gratis is. Ik vind ook muziek erg belangrijk in een film of serie. Zo vind ik het muziek van de tv serie Lucifer erg gaaf. Ik heb zelfs in Spotify een playlist gemaakt vanaf de eerste aflevering en ik hou deze nog steeds bij. Echt lekker.

Hetzelfde geld voor de film Baby Driver. En zo zijn er best wel meer films/series die mooie muziek hebben (The Blacklist kan er ook wel wat van). Heel soms maakt het muziek helemaal niks uit net als bijvoorbeeld Midsomer Murders en Maigret (Met Rowan Atkinson).

Zoals ik al zei ik kijk meestal op de zenders zelf naar de serie en ik gebruik natuurlijk Netflix. Ook gebruik ik Mijnserie.nl voor het bijhouden van de gekeken series. Anders kan ik het echt niet meer onthouden haha.

Wat voor series kijken jullie eigenlijk? En hou je dit ook bij?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *